Template:Permission RVD May 2007/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Rijksvoorlichtingsdienst
Оваа слика е објавена од Владината информативна служба на Холандија (Rijksvoorlichtingsdienst) под лиценцата ГЛСД-1.2 (но не и поновите верзии) и предадена на Викимедија Холандија. Писмото во кое се дава полномоштво е заведено под OTRS-бр. 2010020810046646.

Неслужбен превод на дел од полномоштвото:

Заедно со писмово е приложено и ЦД со слики од членовите на IV Балкенендеов кабинет. Со задоволство ги даваме да се објават на Википедија под лиценцата ГЛСД, верзија 1.2.
Авторските права на овие фотографии ѝ припаѓаат на Државата, поточно на Владината информативна служба (RVD). Покрај ова, треба да се спомене дека членовите на владата ѝ имаат дадено дозвола на службата RVD да ги објавува нивните портрети за цели на државно владино информирање (во поширока смисла). Колку што е потребно, во име на на споменатите членови на владата, ви давам дозвола да ги објавите споменатите слики на мрежното место на Викимедија.

English | français | македонски | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Permission RVD May 2007}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Permission RVD May 2007}} instead!