Template:Permission RVD May 2007/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Rijksvoorlichtingsdienst Deze afbeelding is door de Rijksvoorlichtingsdienst vrijgegeven onder GFDL-1.2 (geen latere versie) aan Vereniging Wikimedia Nederland. De toestemmingsbrief is ingescand en gearchiveerd onder OTRS ticketnummer 2010020810046646.

Gedeelte van de tekst uit de brief van de RVD: "Bijgaand ontvangt u een CD met daarop vastgelegd de foto's van de bewindslieden van het Kabinet-Balkenende IV. Graag stellen wij deze onder GFDL licentie versie 1.2 voor publicatie via Wikipedia ter beschikking.

Bij de Staat en met name de Rijksvoorlichtingsdienst berust het auteursrecht op de foto's. Daarnaast lijkt van belang te weten, dat de bewindslieden binnen het kader van de rijksoverheidsvoorlichting (in ruime zin) aan de Rijksvoorlichtingsdienst toestemming hebben verleend hun portretten openbaar te maken. Voor zover nodig verleen ik u namens de betreffende bewindslieden toestemming de betreffende foto's op de website van Wikimedia te plaatsen."


English | français | македонски | Nederlands | +/−

Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{Permission RVD May 2007}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Permission RVD May 2007}} instead!