Template:Picasareview/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Telif inceleme.png Оваа слика, првично подигната на Picasa Web Albums, сè уште не е прегледана од администратор или проверувач кој треба да провери дали горенаведената лиценца е исправна. За повеќе информации, погледајте ја категоријата Слики од Picasa Web Albums за прегледување.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Picasareview}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Picasareview}} instead!