Template:Picswiss/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Picswiss crop.png
Оваа податотека е на пренесена на Ризницата од Роланд Цумбил од Picswiss како дел од заеднички проект. Ако нема наведено директна врска до сликата (URL-адресите знаат да се менуваат), тогаш сликата ќе ја најдете почнувајќи од кантонот на субјектот : http://www.picswiss.ch/geo.html, а потоа местото.

čeština | Deutsch | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Picswiss}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Picswiss}} instead!