Template:Picturing Canada image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Maple Leaf (from roundel).png

Сликава е дел од збирката Канадски авторски дела во Британската библиотека, дигитализирана како дел од проектот „Канада во слики“ (Picturing Canada).


English | français | македонски | +/−