Template:Piqs/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Flag of Germany.svg
Оваа слика е преземена од збирката www.piqs.de. Контактните податоци на фотографот ќе ги најдете на страницата на оваа слика на мрежното место piqs.de. Авторските права на сликава се во сопственост на {{{2}}} и истата може да се користи според условите на лиценцата Creative Commons Наведи извор 2.0.

Deutsch | English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Piqs}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Piqs}} instead!