Template:Please describe images/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

العربية | català | čeština | dansk | Deutsch | English | español | suomi | français | galego | עברית | magyar | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | Nederlands | occitan | polski | português | русский | українська | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−


Приметив дека извршивте подигање на една или повеќе слики и сакав да ви го обратам вниманието на една важна работа која новите корисници честопати ја грешат.
Размислете и напишете добар опис на подигнатите слики. Сликите без опис не се баш употребливи. Со ова исто така ќе има ја олесните работата на оние што ги прегледуваат и категоризираат сликите, што пак значи дека сликите ќе се користат на нови и интересни начини. Благодарам и ви пожелувам пријатно уредување!
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Please describe images}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please describe images}} instead!