Template:Please tag images/hu

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  Esperanto  français  galego  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  português  polski  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  Tiếng Việt  Ελληνικά  македонски  русский  українська  հայերեն  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  فارسی  +/−


Köszönöm, hogy a Wikimédia Commonst képekkel látod el. Emlékeztetnélek, hogy a Commonsra feltöltött fájloknak szabad licenccel kell rendelkezniük, és más Wikimédia projektek számára ismeretterjesztési szempontból hasznosnak kell lenniük. Annak érdekében, hogy mások is használhassák a fájljaidat, a kép leíró oldalának legalább az alábbi információkat kell tartalmaznia:
  • mit ábrázol a kép, egy rövid mondatban leírva (lehetőleg angolul is)
  • alkotó neve és a létrehozás dátuma. Ha a képet te készítetted, akkor azt is kifejezetten írd le. Ha a kép egy másik Wikimédia szerkesztőtől származik, akkor hivatkozz a szerkesztői lapjára. Ebben sokat segíthet a CommonsHelper
  • honnan, milyen forrásból származik a kép, ha nem te készítetted.
  • megfelelő licencsablon - megfelelő licenc hiányában a képet törölni fogják.
  • add a képet egy vagy több galériához, és legalább egy kategóriához, hogy mások is ráakadhassanak. Kategóriák a CommonsSense segítségével találhatsz.

Ha a képet egy másik wikiből másoltad, akkor az összes ott megadott információt másold le, és írd meg, hogy arra a wikire ki töltötte fel. Használd a CommonsHelpert.

A képről az {{Information}} sablon segítségével adhatsz meg adatokat. Szerkesztheted a leíró oldalt és átírhatod a szöveget. A kép új változatának feltöltése nem változtatja meg a leírást.

Kérlek, a lehető legtöbb információt add meg, mert ha nincsen elég, akkor a képet törölhetik. Bővebb tájékoztatásért kövesd a Commons:Első lépéseket. Kérdés esetén fordulj bátran a Commons:Kocsmafalhoz.

Köszönöm.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please tag images}} instead.