Template:Please use SVG/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

беларуская (тарашкевіца)‎ | Deutsch | English | español | français | hrvatski | italiano | 日本語 | português | português do Brasil | македонски | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Image-Converted to SVG (blue).svg
Please use SVG
Ви благодариме што ја подигнавте слики! Дали сте знаеле дека SVG-форматот е најдбрата алтернатива за ваков вид на слика? Размерливата векторска графика има многу предности: подобро се менува размерот, податотеката е обично помала и полесно се менува.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Please use SVG}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please use SVG}} instead!