Template:PolishPresidentCopyright/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
GNU Оваа фотографија, според правното соопштение на службената страница на Претседателот на Република Полска (има и неофицијален англиски превод), е издадена под условите на ГНУ-овата лиценца за слободна документација Верзија 1.2, објавена од Фондацијата за слободна програмска опрема бидејќи е преземена од Архивот на Канцеларијата на Претседателот на Република Полска – www.prezydent.pl.
Proporzec Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PolishPresidentCopyright}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PolishPresidentCopyright}} instead!