Template:Potd/2009-04-15 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Пилотот на месечевиот модул Аполо 15, Џејмс Ирвин оддава војнички поздрав на американското знаме. Фотографирал астронаутот Дејвид Е. Скот, командант на Аполо 15.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Пилотот на месечевиот модул Аполо 15, Џејмс Ирвин оддава војнички поздрав на американското знаме. Фотографирал астронаутот Дејвид Е. Скот, командант на Аполо 15.

Descriptions in other languages: