Template:Potd/2009-09-27 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Авион T-45A Goshawk се придружува на ескадрила над Јужен Тексас. T-45 е едномоторен млазен авион за обука и единствениот во американската морнарица кој се користи за учење како се слетува на носачи на авиони.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Авион T-45A Goshawk се придружува на ескадрила над Јужен Тексас. T-45 е едномоторен млазен авион за обука и единствениот во американската морнарица кој се користи за учење како се слетува на носачи на авиони.

Descriptions in other languages: