Template:Potd/2010-03-23 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Аеромитинг на дипломци на американското воено возухопловство во Колорадо, 2007 г. како дел од дипломската цереномија со која кадетите стануваат потпоручници.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Аеромитинг на дипломци на американското воено возухопловство во Колорадо, 2007 г. како дел од дипломската цереномија со која кадетите стануваат потпоручници.

Descriptions in other languages: