Template:Potd/2010-06-09 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Геометриски арабески од плочки во внатрешноста на куполата во гробницата на поетот Хафиз во Шираз (Иран).

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Геометриски арабески од плочки во внатрешноста на куполата во гробницата на поетот Хафиз во Шираз (Иран).

Descriptions in other languages: