Template:Potd/2012-05-22 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Гипсен модел на череп и вратни пршлени на диносаурус од видот Allosaurus fragilis од Јута, САД во Националниот природонаучен музеј во Париз

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Гипсен модел на череп и вратни пршлени на диносаурус од видот Allosaurus fragilis од Јута, САД во Националниот природонаучен музеј во Париз

Descriptions in other languages: