Template:Potd/2012-12-16 (sq)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Prodasineura verticalis me trup mesatar. Gjendet në pellgje dhe lumenj, zakonisht pranë bimëve të birgjeve.

This is the Albanian translation of the Picture of the day description page from .

Prodasineura verticalis me trup mesatar. Gjendet në pellgje dhe lumenj, zakonisht pranë bimëve të birgjeve.

Descriptions in other languages:

Potd/2012-12-16 (en) Potd/2012-12-16 (hu) Potd/2012-12-16 (it)
Potd/2012-12-16 (ka) Potd/2012-12-16 (nl) Potd/2012-12-16 (sq)
Potd/2012-12-16 (zh-hans)