Template:Potd/2017-07-20 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Патничкиот крстосувач „Селебрити самит“ како ја напушта Венеција влечен од реморкер. Во позадина е базиликата „Санта Марија дела Салуте“.

 Template:Potd/2017-07-20
This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Патничкиот крстосувач „Селебрити самит“ како ја напушта Венеција влечен од реморкер. Во позадина е базиликата „Санта Марија дела Салуте“.

Descriptions in other languages: