Template:RKD/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Овој објект се заведува во RKDimages, база на податоци на Институтот за историја на уметност на Холандија.

čeština | English | français | македонски | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{RKD}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{RKD}} instead!