Template:Restoration/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Applications-graphics.svg
На оваа слика ѝ треба реставрација. Доколку старата верзија сè уште е од корист, како на пример ако реставрацијата значително би ја променила сликата, тогаш подигнете ја новата верзија под друг наслов, така што би можеле да се користат двете верзии (н.п.р. [[File:Mount_Everest.jpg]] → [[File:Mount_Everest - restored.jpg]]. Откога ќе ја подигнете реставрираната верзија, заменете го шаблонов со: {{superseded|File:Mount Everest - resored.jpg|image restored}}, заменувајќи го закосениот назив со името на дотичната податотека.

Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | Nederlands | português | slovenščina | svenska | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Restoration}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Restoration}} instead!