Template:Retired/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Information icon.svg
Овој корисник по своја желба повеќе не е активен на Викимедија Ризницата.
Ова воопшто не значи дека се работи за некакво кршење на правилата на Викимедија.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Retired}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Retired}} instead!