Template:Retouched picture/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Applications-graphics.svg
Ова е ретуширана слика, што значи дека е дигитално променета (обработена) од изворната верзија. Обработки: {{{1}}}.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Retouched picture}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Retouched picture}} instead!