Template:Sandbox/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Sandbox}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Sandbox}} instead!
Добре дојдовте во Песочникот на Ризницата. Оваа страница ви овозможува да вршите свои експерименти.
  1. Стиснете на уреди го песочникот за да уредувате и вршите промени.
  2. Стиснете на копчето Зачувај страница кога сте готови.