Template:Sistory/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа слика е достапна од порталот SIstory
Ознакава не се однесува на авторскоправниот статус на делото. За таа цел тука мора да стои и авторскоправна ознака. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

English | македонски | slovenščina | +/−
Flag of Slovenia.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Sistory}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Sistory}} instead!