Template:Speedydelete/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Dialog-warning.svg Оваа податотека template може да ги задоволува критериумите за брзо бришење.

Наведената причина е: {{{1}}}}


Поднесување жалба: Ако не се согласувате со брзото бришење на податотеката, сменете ја оваа ознака со обично барање за бришење користејќи {{delete}} и наведете ја на Commons:Deletion requests/Current requests за да може да биде продискутирана.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Speedydelete}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Speedydelete}} instead!