Template:StateLibQld-License/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
State Library of Queensland
Оваа слика е дигитализирана во Државната библиотека на Квинсленд и доставена на Ризницата како дел од проектот за соработка. Изворната фотографија е во јавна сопственост. Метаподатоците се нудат под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови 2.5.

Afrikaans | dansk | English | français | македонски | മലയാളം | Nederlands | Türkçe | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{StateLibQld-License}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{StateLibQld-License}} instead!