Template:Superseded/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Refresh file.svg Оваа податотека е заменета со податотеката [[:{{{1}}}]]. Се препорачува да ја користите другата податотека. Имајте предвид дека бришењето на заменети слики не е дозволено. [[|100x100px|border|new file]]

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Superseded}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Superseded}} instead!