Template:Supported by Wikimedia CH/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikimédia CH
Овој документ е создаден со поддршка од Викимедија Швајцарија (CH)..
Сите вакви податотеки ќе ги најдете во категоријата „Поддржано од Викимедија Швајцарија“.

العربية | বাংলা | Čeština | Deutsch | English | Esperanto | Español | Français | Magyar | Italiano | Македонски | Nederlands | Rumantsch | Sicilianu | українська | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Supported by Wikimedia CH}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Supported by Wikimedia CH}} instead!