Template:Swiss Federal Archives/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
SWISS FEDERAL ARCHIVES
Оваа слика е од збирката на Сојузниот архив на Швајцарија и е објавена на Ризницата во склоп на соработката со Викимедија Швајцарија. Исправките и дополнителните сознанија се добредојдени.

Deutsch | English | français | italiano | македонски | +/−

Wikimédia CH