Template:TUBS/Credits/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Newspaper Cover Copyright.svg
Би ценел доколку за ова дело ја наведете Ризницата (Wikimedia Commons), ако го кроистите вон Википедија или Ризницата. Ако сакате да го користите во книги, весници, блогови, мрежни места, тогаш овде вметнете го следново:
{{published|author= |date= |url= |title= |org= }}
и пополнете ги полињата. (Пример). Не заборавајте фа ги запазите условите на лиценцата.

বাংলা | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | español | français | Ἀρχαία ἑλληνικὴ | Bahasa Indonesia | македонски | Nederlands | português | русский | Türkçe | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{TUBS}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{TUBS}} instead!