Template:Talkarchive needed/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch | English | español | suomi | français | magyar | македонски | português | русский | +/−


Здраво !

Гледам дека оваа страница за разговор станува прилично долга. Некои постари прелистувачи имаат проблеми со уредување на страници кои наближуваат или се подолги од 32кб. Би ве замолил да ја архивирате страницава во согласност со напатствијата наведени тука. Ова можете да го сторите автоматски, со помош на MiszaBot.

Ви благодарам.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Talkarchive needed}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Talkarchive needed}} instead!