Template:Thalie Envolée/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Овој документ, достапен под лиценцата cc-by-sa 4.0, е создаден од претпријатието „Артабан“ за цели на проектот „Тали енволе“.

English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Thalie Envolée}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Thalie Envolée}} instead!