Template:Tile set available/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Tile set icon.png Сликава има повисокоразделна верзија, поделена на делови. Подолу можете да стиснете на секој од нив.

čeština | English | français | italiano | македонски | Nederlands | polski | português | русский | slovenčina | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Tile set available}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Tile set available}} instead!