Template:Tobacco logos/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search


Правно одрекување

Оваа слика од спортски настан содржи логоа на тутунски фирми како негови покровители. Прикажувањето на вакви слики може да е забрането во извесни земји според нивното толкување на Директивата 2003/33/EC на ЕУ. Ваквите закони не важат за Ризницата бидејќи овдешните содржини се вдомени во опслужувачи кои се наоѓаат во САД.

На локалните Викимедиини проекти кајшто не е дозволен приказ на вакви слики, користете друга слика што не содржи вакви логоа. Ако ова не е изводливо, тогаш создајте друг примерок на истава слика, кајшто логоата ќе бидат заматени (не отстранети) и подигнете го под поинакво име.


Deutsch | English | español | français | italiano | македонски | ไทย | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Tobacco logos}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Tobacco logos}} instead!