Template:UNESCO archive/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
UNESCO logo.svg
Податотекава е преземена од УНЕСКО (unesco.org) како дел од соработката GLAMwiki.


Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربيَّة | беларуская (тарашкевіца) | Deutsch | English | français | italiano | македонски | русский | svenska | українська | +/−