Template:USDA ARS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
US-AgriculturalResearchService-Logo.svg

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربية | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{USDA ARS}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{USDA ARS}} instead!