Template:Unfree/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Предупредување за бришење на слика
Една податотека е обележана како податотека која ги крши правилата, бидејќи се смета за неслободна. Оваа слика е избришана, или наскоро ќе биде избришана. Сликата е лиценцирана со лиценца која не дозволува неограничена редистрибуција, комерцијална употреба или создавање на изведени дела. Ризницата е склад на слободни слики, што значи дека за подигнатите податотеки мора да се дозволува неограничена употреба, комерцијална употреба и создавање на изведени дела. Видете Commons:Licensing за повеќе информации. Ако сакате да побарате дозвола од авторот на сликата, користете шаблон од Commons:Email templates. За слики ја препорачуваме страницата Commons:Image casebook како мошне корисна.

Deutsch | English | español | suomi | français | עברית | magyar | 日本語 | македонски | മലയാളം | Nederlands | norsk | polski | português | українська | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Unfree}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Unfree}} instead!