Template:Unfree Flickr file/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Dialog-warning.svg {{{title}}}
CopyrightedNo derivativeNoncommercial Оваа слика, првично објавена на Flickr, беше прегледана од администратор или прегледувач и беше утврдено дека е под лиценцата Некомерцијално, БезИзведениДела или Сите права задржани, што е несоодветно за на Ризницата. Доколку корисникот на Flickr таму не ја смени лиценцата на некоја прифатлива за Ризницата, сликава ќе биде избришана по брза постапка седум дена по вметнувањето на шаблонов и известувањето на подигачот: {{{2}}} Expression error: Unrecognized punctuation character "{".. Погледајте ја страницата „Молба за промена на лиценца“ за да дознаете како да добиете дозвола од кориснк на Flickr. Корисно: Commons:Податотеки од Flickr.
Заменете ја ознакава со {{flickrreview}} при промена на лиценцата на Flickr.

При вметнување на ознакава:
Употребете

{{subst:unfreeflickrnote|File:Unfree Flickr file/mk}} ~~~~

за да го известите подигачот.


English | Español | Magyar | Italiano | Македонски | മലയാളം | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Unfree Flickr file}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Unfree Flickr file}} instead!