Template:User page image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Ова слика се користи на корисничка страница на корисник на Викимедија и се чува на Ризницата согласно правилата утврдени за податотеки за употреба само на Ризницата: „подигањето на мал број слики (на пр. портрети на корисникот) за употреба на лична корисничка страница на Ризницата е дозволено“ или правилата за податотеки за употреба на други проекти на Викимедија: „подигањето на мал број слики (на пр. портрети на корисникот) за употреба на лична корисничка страница на друг проект на Викимедија е дозволено.“
Ако сликата престане да се користи, тогаш истата може да биде избришана бидејќи може да нема образовна вредност.

Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | नेपाली | Português | Svenska | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{User page image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{User page image}} instead!