Template:Uwlsubst/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Copyright tag? Подигачот нема наведено достатно информации (важечка и соодветна ознака) за авторскиот правен статус на податотекава. Доколку не се наведат бараните информации, податотеката ќе биде избришана во рок од седум дена од подигањето ({{{1}}}-{{{2}}}-{{{3}}}). Имајте предвид дека Ризницата не прифаќа податотеки за праведна употреба. Во воведот на правилата за лиценцирање стои упатство за неопходните информации и (во многу случаи) за слики од семрежјето. Доколку ви треба помош, поставете прашање на Страницата за помош.

Беларуская (тарашкевіца)‎ | Български | বাংলা | Čeština | Dansk | Deutsch | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Galego | Italiano | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Português | Română | Русский | Svenska | ไทย | Türkçe | 中文(繁體)‎ | 中文(臺灣)‎ | 中文(中華民國)‎ | 中文(中国大陆)‎ | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Uwlsubst}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Uwlsubst}} instead!