Template:WLANL/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wiki Loves Art/NL
Оваа слика е една од над 5000 слики подигнати во рамките на проектот Wiki Loves Art Холандија во организација на Викимедија Холандија и Криејтив комонс Холандија. Сите слики со овој шаблон се префрлени од складиштето на Flickr. Надлежните музеи и други иматели на правата имаат го имаат одобрено лиценцирањето на делата со лиценците BY и BY-SA на Криејтив комонс. Ако имате прашања во врска со овој проект, обратете се кај на корисничката страница на Хеј (Husky), или пак (по можност) преку е-пошта. За сите технички прашања за префрлањето од Flickr на Ризницата е одговорен Multichill.

العربية | Deutsch | English | français | magyar | македонски | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WLANL}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLANL}} instead!