Template:WLE Spain 2016 thank you/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

català | English | español | euskara | galego | +/−

Gràcies per participar en Wiki Loves Earth 2016!

Benvolgut WLE Spain 2016 thank you:

En nom de la comunitat viquipèdica i de Wikimedia Espanya, organitzador de l'edició espanyola del concurs Wiki Loves Earth 2016, volem agrair la teva participació i, sobretot, que hagis decidit contribuir amb les teves fotos al coneixement lliure. Gràcies a la participació de persones com tu, durant el concurs, hem aconseguit milers d'imatges del patrimoni natural de 25 països de tot el món.

Pots trobar les imatges que has pujat a aquesta categoria, i per descomptat, et seguim convidant a pujar noves imatges (WLE encara no ha acabat) i ajudar a millorar Wikimedia Commons.

També pots editar articles a Viquipèdia i compartir els teus coneixements amb altres persones. Pots anar a la pàgina de benvinguda de Viquipèdia, on podràs trobar més informació, instruccions i ajuda. També pots anar directament al viquiprojecte Patrimoni natural o escriure sobre els espais naturals de Catalunya, País Valencià o Illes Balears, i afegir les teves imatges als articles on siguin adients o manquin. La comunitat en català de Commons es reuneix a la taverna.

Si tens comentaris, dubtes o suggeriments sobre el concurs, són més que benvinguts. Pots deixar-los aquí.

Cordialment,

L'equip de l'edició espanyola de Wiki Loves Earth
Wiki Loves Earth logo