Template:WLM 2012 thank you/da

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

беларуская  беларуская (тарашкевіца)  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  Esperanto  español  eesti  français  italiano  മലയാളം  Nederlands  русский  slovenčina  српски (ћирилица)  srpski (latinica)  svenska  Tagalog  українська  +/−

Tak for din deltagelse i Wiki Loves Monuments 2012!

Kære WLM 2012 thank you
Tak for dine bidrag til Wiki Loves Monuments 2012 og for at dele dine billeder med hele verden!

Takket være deltagelsen af personer som dig fik konkurrencen mere end 350.000 billeder af kulturarv fra 36 lande rundt om i verden og blev derved den største fotokonkurrence nogensinde.

Du kan finde alle dine billeder i din upload log, og du er selvfølgelig meget velkommen til at blive ved med at uploade billeder og hjælpe med at udvikle Wikimedia Commons, selvom du ikke vil være i stand til at vinde flere præmer (endnu).

Hvis du har lyst til at begynde på at redigere relevante Wikipedia-artikler og dele din viden med andre folk, så gå venligst til Wikipedias velkomst-side for mere information, vejledning og hjælp.

For at gøre fremtidige konkurrencer endnu mere succesfulde end i år, vil vi gerne invitere dig til at dele dine erfaringer med os i en kort undersøgelse. Vær venlig at udfylde denne korte undersøgelse på dit eget sprog, og hjælp os med at erfare hvad du kunne lide og hvad du ikke syntes om ved Wiki Loves Monuments 2012.

Med venlig hilsen

Wiki Loves Monuments-holdet
Wiki Loves Monuments logo
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2012 thank you}} instead.