Template:WLM 2012 thank you/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

беларуская  беларуская (тарашкевіца)  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  Esperanto  español  eesti  français  italiano  മലയാളം  Nederlands  русский  slovenčina  српски (ћирилица)  srpski (latinica)  svenska  Tagalog  українська  +/−

Bedankt voor uw bijdrage aan Wiki Loves Monuments 2012!

Beste WLM 2012 thank you,
Dank u voor uw bijdragen aan Wiki Loves Monuments 2012, en voor het delen van uw foto's met de hele wereld!

Dankzij de deelname van mensen zoals u heeft de wedstrijd meer dan 350.000 foto's van cultureel erfgoed verzameld uit 36 landen over de hele wereld, waardoor het de grootste fotowedstrijd werd die ooit plaats zal hebben gevonden.

Al uw geüploade foto's zijn te vinden in uw upload logboek. U bent uiteraad van harte welkom om nog meer foto's te uploaden naar Wikimedia Commons ook al is het mogelijk dat u niet in de prijzen zal vallen.

Als u wilt beginnen met het bewerken van de relevante Wikipedia-artikelen en uw kennis te delen met andere mensen, ga dan naar de welkomstpagina voor meer informatie, begeleiding en hulp.

Om toekomstige wedstrijden nog succesvoller te maken dan dit jaar, willen we u graag uitnodigen om uw ervaringen met ons te delen in een korte enquête. Vul deze korte vragenlijst astublieft in in uw eigen taal. Hierdoor kunt u aangeven wat u wel leuk en niet leuk vond aan Wiki Loves Monuments 2012.

Met vriendelijke groet,

Het Wiki Loves Monuments team
Wiki Loves Monuments logo
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2012 thank you}} instead.