Template:WLM 2019 thank you/i18n/hu

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:WLM 2019 thank you/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:WLM 2019 thank you/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Wiki Loves Monuments logo

Köszönjük, hogy részt vettél a 2019-es Wiki Loves Monumentsen! Kérjük, segíts nekünk az alábbi kérdőív kitöltésével!

Kedves WLM 2019 thank you/i18n!

Köszönjük, hogy részt vettél a 2019-es Wiki Loves Monumentsen, és megosztottad képeidet a világgal! Most arra kérnénk, hogy szánj ránk néhány percet. A hozzád hasonló résztvevőknek köszönhetően a versenyen több mint 40 országból több mint 210 ezer kulturális örökség témájú fotót osztottak meg.

A képeidet a feltöltési naplóban találod; természetesen örömmel vesszük, ha továbbra is töltesz fel képeket, habár díjakat (egyelőre) nem kaphatsz értük. Ha szeretnéd a kapcsolódó Wikipédia-szócikkeket is szerkeszteni, lásd a Wikipédia:Az első lépések lapot.

A további versenyek nagyobb sikeréért kérjük, hogy oszd meg velünk tapasztalataidat egy rövid kérdőív kitöltésével, és mondd el nekünk, mi tetszett és mi nem.

Üdvözlettel:
a Wiki Loves Monuments csapata

FIGYELEM! Ne használd ezt a sablont önállóan, ez csak fordítás! Használd helyette a {{WLM 2019 thank you}} sablont!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2019 thank you}} instead!