Template:WMCZ Camera grant/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Canon EOS 1000D IMG 2001b.jpg
Оваа фотографија е направена со рефлективен фотоапарат доделен како дотација од Викимедија Чешка

Čeština | Deutsch | English | Magyar | Македонски | Русский | Slovenčina | Српски / srpski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WMCZ Camera grant}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WMCZ Camera grant}} instead!