Template:WPGW vector image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekt grafiki wektorowe.svg
Оваа векторска слика е изработена или подобрена на полскиот проект „Векторска графика“ ("Grafiki wektorowe"). И вие можете да предлагате слики за подобрување.

English | македонски | polski | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WPGW vector image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WPGW vector image}} instead!