Template:WTFPL-1/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
WTFPL Ви се дозволува да правите што кур сакате со овој документ, под условите на Јавната лиценца WTF (Do What The Fuck You Want To), Верзија 1.

English | فارسی | Français | Italiano | ქართული | Македонски | Polski | Português | Русский | Sicilianu | +/−

Погледајте {{WTFPL}} за верзијата 2.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WTFPL-1}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WTFPL-1}} instead!