Template:WTFPL/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
WTFPL
Ви се дозволува да правите што кур сакате со овој документ, под условите на Јавната лиценца WTF (Do What The Fuck You Want To), Верзија 2.

Deutsch | English | فارسی | Français | Bahasa Indonesia | Italiano | 日本語 | ქართული | Македонски | മലയാളം | Polski | Português | Русский | Sicilianu | Türkçe | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

WTF Public LicenseWTFPLfalsefalsehttp://www.wtfpl.net/about/

Погледајте {{WTFPL-1}} за верзијата 1.

Услови на лиценцата[edit]

         ЈАВНА ЛИЦЕНЦА „ПРАВЕТЕ ШТО КУР САКАТЕ“
      (DO WHAT THE FUCK YOU WANT TO PUBLIC LICENSE)
          Верзија 2, декември 2004

Авторски права (C) 2004 Сем Хочевар

Секому му е дозволено да умножува и распространува дословни или изменети
примероци на овој лиценцен документ, и неговото менување е дозволено под услов
да се промени и називот.
         ЈАВНА ЛИЦЕНЦА „ПРАВЕТЕ ШТО КУР САКАТЕ“
      (DO WHAT THE FUCK YOU WANT TO PUBLIC LICENSE)
 УСЛОВИ НА УМНОЖУВАЊЕ, РАСПРОСТРАНУВАЊЕ И МЕНУВАЊЕ

 0. Едноставно ПРАВЕТЕ ШТО КУР САКАТЕ.

Текст на лиценцата и ЧПП

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WTFPL}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WTFPL}} instead!