Template:Wait/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
< Template:Wait(Redirected from Template:Wait/mk)
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:Wait/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Wait/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
dansk • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎Nordfriisk • ‎magyar • ‎македонски • ‎norsk bokmål • ‎Nederlands • ‎no • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎русский • ‎svenska • ‎українська
Wait/i18n, добредојдовте на Ризницата!

Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Nordfriisk | Magyar | Македонски | Norsk bokmål | Nederlands | Norsk bokmål | Occitan | Português | Português do Brasil | Русский | Svenska | Українська | +/−

Почекајте додека трае проверката

По сè изгледа дека некои Ваши придонеси може да не се дозволени на Ризницата, најверојатно заради кршење на авторски права.
Вашата сметка и IP-адреса се привремено блокирани и не засега не Ви е дозволено да подигате податотеки на Ризницата за да можат надлежните да установат дали Вашите придонеси подлежат на слободна лиценца. Во меѓувреме прочитајте ја страницата Commons:Лиценцирање за да видите какви содржини се дозволени за подигање. Се извинуваме за непријатноста предизвикана од оваа заштитна мерка. По проверката повторно ќе можете да подигате.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wait}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wait}} instead!