Template:Wallpaper/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Desktop wallpaper icon
Оваа избрана слика е достатно голема и има соднос од околу 4:3 или 5:4, што значи дека е погодна за позадина.

Погледајте ја галеријата на такви слики или галеријата на широкоекрански слики.


English | español | فارسی | français | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | Nederlands | polski | português | русский | svenska | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wallpaper}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wallpaper}} instead!